Advies

Sparring partner

sparring partner Advies voor belasting, administratie, bedrijfsvoering en personeel

U heeft behoefte aan gezond kritische feed back. Nand de Galan is uw sparring partner bij uitstek.

U gelooft in uw eigen idee, product of dienst. U benut alle kansen. U werkt efficiënt, bent creatief, en doelgericht. Uiteraard, want u bent ondernemer ….. of bent u toch niet altijd zeker van uw zaak?

It’s lonely at the top. Ook als u een bedrijf runt, zult u weleens gezonde twijfel kennen of bevestiging willen. In ieder geval heeft u behoefte aan gezond kritische feed back. DGA&A is uw sparring partner bij uitstek. De Galan verstaat de kunst van het luisteren en speelt snel in op de kern van de zaak. Hij treedt op als coach, maar dan wel in alle helderheid. Duidelijk zijn, er geen doekjes om winden. Waar gaat het goed, wat kan beter? Hoe kunt u uw rendement verbeteren? De Galan Administratie & Advies helpt u bij dit proces en geeft advies voor belasting, administratie, bedrijfsvoering en personeel.

Advies voor belasting, administratie, bedrijfsvoering en personeel

De Galan ziet u niet alleen achteraf bij de bespreking van de jaarrekening. We spreken u regelmatig gedurende het jaar. Want advies dat u vóóraf krijgt, is meer geld waard dan wijsheid achteraf.