Boekhouding

Boekhouding zelf doen of uitbesteden bij DGAenA

U twijfelt nog of u uw boekhouding zelf blijft doen of dat u uw boekhouding zal uitbesteden. Weet dan dat De Galan Administratie en Advies uw gehele boekhouding voor u kan verzorgen. U kunt uw gehele boekhouding uitbesteden, maar u kunt ook een deel van uw boekhouding zelf doen en vragen of DGA&A met u mee kijkt. De Galan Administratie en Advies neemt het werk uit handen dat u zelf niet wil of kan doen. U kan in ieder geval blijven doen waar u goed in bent; uw eigen klanten een goede dienst of goed product leveren. Kiest u zelf: boekhouding zelf doen of uitbesteden.

Boekhouding zelf doen

boekhouding zelf doen of uitbesteden. Via ons online boekhoud systeem kunt u 24/7 uw administratie inzien.

Via ons online boekhoud systeem kunt u 24/7 uw administratie inzien.

Heeft u voldoende kennis van boekhouden, ziet u de lol er van, of u heeft geen budget om uw boekhouding uit te besteden? Doe dan u uw administratie zelf, desgewenst met onze online boekhoud faciliteit. Via ons online boekhoud systeem kunt u 24/7 uw administratie inzien. De Galan Administratie & Advies kijkt online mee als u dat wilt. Maar als de zaken goed gaan en u het te druk krijgt, of u zoekt een specialist, besteed dan uw boekhouding uit.

In 3 stappen zelf facturen, bonnetjes en contracten scannen

De Galan Administratie & Advies werkt met een e-boekhouding. Met Mail & Herken en Scan & Herken plaatst u de digitale versies van uw facturen, bonnetjes en contracten direct in uw boekhouding. Facturen worden daarbij automatisch herkend en in de vorm van een boekingsvoorstel aan u voorgelegd. U hoeft deze vervolgens alleen nog maar te controleren.

  1. Mailen of uploaden van facturen
  2. Het boekhoudsysteem herkent uw facturen en doet een boekhoudvoorstel
  3. U controleert het voorstel

Videotraining e-boekhouden

Scan en herken e-boekhouden

Instructievideo e-boekhouden

Boekhouding uitbesteden

De zaken gaan goed en u heeft geen tijd meer om zelf uw boekhouding te doen. Of u ziet de lol er niet van in om met cijfers te werken en besteed uw financiële zaken liever uit aan een specialist. Laat uw boekhouding doen door De Galan Administratie & Advies. U kunt dan zelf blijven doen waar u goed in bent. Het enig dat u moet doen, is op tijd uw belasting betalen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat u uw cijfers tijdig in uw bezit heeft.