Over DGA&A

DGA&A, een administratiekantoor dat meedenkt en adviseert.

Nand de Galan levert business wise administratie & advies

Nand de Galan houdt het graag simpel. “Dat scheelt u veel geld. Ik houd van heldere cijfers, heldere afspraken en heldere facturen.”

De Galan Administratie & Advies is geen gewoon administratiekantoor, maar een kantoor dat meedenkt en adviseert; een business wise administratiekantoor. Nand de Galan, oprichter van De Galan Administratie & Advies (DGA&A), weet hoe je je rendement verbetert. Nand heeft jarenlange ervaring met administraties, jaarrekeningen, belastingzaken en het financieel- en organisatorisch begeleiden van ondernemers .

Nand: “Ik ben geen gewone boekhouder, maar iemand die business wise denkt.” Dat komt door mijn ervaring in het bedrijfsleven. Ik heb jaren in het management van organisaties gezeten. Ik weet wat ondernemers belangrijk vinden. Die ervaring komt mooi van pas bij mijn financieel en organisatie advies. Ik merk dat mijn klanten dat bijzonder waarderen. Dat onderscheidt mij ten opzichte van de meeste administratiekantoren.”

Sparringpartner nodig?

Klanten van De Galan Administratie & Advies zijn veelal ondernemers die iets meer willen dan het gemiddelde administratiekantoor biedt. Veel ondernemers hebben een sparringpartner nodig. Iemand die meedenkt met financiële en organisatorische uitdagingen. En allemaal in begrijpelijke taal.

Wat klanten zeggen

Klanten zeggen vaak: “Wat ik zo fijn vind, is dat jij geen dagen nodig hebt om mijn financiën te doorgronden. Je verdiept je in mijn bedrijf en levert direct bruikbaar advies. Je beschouwt het als een sport mij te helpen bij het verbeteren van mijn rendement. Als jij mij iets uitlegt, dan begrijp ik dat. Dat zie je bij weinig administratiekantoren. Ik heb al veel baat gehad bij je creatieve advies.” Dat beschouw ik als een compliment. Je krijgt bij De Galan Administratie & Advies inzicht in je financiële situatie en advies tegen een aantrekkelijk tarief.